Skocz do zawartości
  • Ogłoszenia

    • smyk

      Problemy z logowaniem?   24.04.2017

      Drogi użytkowniku jeśli masz problemy z zalogowaniem się na forum, spróbuj ustalić swoje hasło ponownie, korzystając z opcji Odzyskiwania hasła http://forumsamochodowe.com/lostpassword/. Powyższy problem jest wynikiem migracji forum na nowe oprogramowanie forum, które używa innego algorytmu do szyfrowania haseł. 

Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla tagów 'ruszaniu' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj za pomocą nazwy autora

Typ zawartości


Forum

  • Motoryzacja forum
    • Ogólnie o samochodach
    • Nasze pojazdy
    • Zakup samochodu - jakie auto kupić?
    • Ubezpieczenie OC, AC, NNW, Assistance
    • Testy samochodów
    • Niusy motoryzacyjne
    • Tuning
    • Własny biznes
    • Prawo w motoryzacji
    • Bezpieczeństwo na drodze
    • Forum 4x4, Terenowe, Off-road, Pick up
    • Samochody zabytkowe
    • Forum Caravaning
    • Sprzęt elektroniczny i soft
  • Problemy techniczne
    • Alufelgi, felgi i opony
    • Silnik, układ napędowy, chłodzenia i paliwowy
    • Podwozie, zawieszenie, układ kierowniczy i hamulcowy
    • Wnętrze samochodu, wentylacja, klimatyzacja
    • Elektryka i elektronika samochodowa
    • Diagnostyka samochodowa
    • Zrób to sam
    • Instalacje gazowe, LPG, CNG
    • Nadwozie, karoseria, oświetlenie, lakier
    • Inne problemy techniczne
  • Auto Forum
    • Forum Alfa Romeo
    • Forum Audi
    • Forum BMW
    • Forum Citroën
    • Forum Chevrolet i Daewoo
    • Forum Chrysler, Dodge i Plymouth
    • Forum Dacia
    • Forum Fiat
    • Forum Ford
    • Forum Honda
    • Forum Hyundai
    • Forum Jaguar
    • Forum Jeep
    • Forum Kia
    • Forum Lancia
    • Forum Land Rover i Range Rover
    • Forum Lexus
    • Forum Mazda
    • Forum Mercedes
    • Forum MINI
    • Forum Mitsubishi
    • Forum Nissan
    • Forum Opel
    • Forum Peugeot
    • Forum Porsche
    • Forum Renault
    • Forum Rover
    • Forum SAAB
    • Forum Seat
    • Forum Skoda
    • Forum SMART
    • Forum Subaru
    • Forum Suzuki
    • Forum Toyota
    • Forum Volkswagen
    • Forum Volvo
    • Exotic Cars
  • Skutery, motory, motocykle i inne jednoślady
    • Forum Jednoślady: motocykle, skutery, rowery
  • Sporty motorowe
    • Sporty motorowe
  • Pojazdy użytkowe
    • Forum Pojazdów Użytkowych
  • Virtual Tuning i Manga Cars
    • Forum Virtual Tuning - VT
    • Forum Manga Cars - Pixel Cars
  • Modelarstwo Samochodowe
    • Forum Modelarstwa Samochodowego
  • Rysowane Samochody
    • Ogólnie o rysowaniu
    • Stock
    • Tun
    • RS Concept
    • Zawody
  • Inne
    • Konkursy na forum
    • Przywitaj się :)
    • Hydepark
    • Fotografia
    • Auto Filmy: filmy motoryzacyjne
    • Auto tapety, gry i wygaszacze motoryzacyjne
    • Zloty, imprezy, targi motoryzacyjne
    • Sprawy organizacyjne
  • Ogłoszenia motoryzacyjne
    • Giełda samochodowa
    • Giełda części
    • Usługi motoryzacyjne
    • Praca w motoryzacji
    • Pozostałe motoryzacyjne
    • Ogłoszenia drobne

Blogi

Brak wyników

Brak wyników

Kalendarze

  • Community Calendar
  • Default Calendar

Kategorie

Brak wyników

Brak wyników


Znaleziono 2 wyniki

  1. [TABLE=width: 1495] [TR] [TD][TABLE=width: 1495] [TR] [TD]#1 09 Lip 2016 01:38 Autor tematu [h=2]Daewoo Lanos - Stuk przy ruszaniu oraz zmianie biegów[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Cześć. Objawy zaczęły się około 2 miesiące temu, przy każdym ruszaniu było słuchać 1 stuknięcie, potem stuk przy każdej zmianie biegu. Jeśli byłyby to same stuknięcia jeszcze bym to przeżył, ale ja czuję je centralnie pod pedałami. Na stacji diagnostycznej diagnosta wykrył uszkodzona poduszkę skrzyni biegów, którą następnie wymieniłem i nic to nie dało. Samochodem jeździli mechanicy i nie potrafili stwierdzić co to jest. Wróciłem na stację diagnostyczną, samochód obejrzał inny diagnosta i również nic nie zauważył. Jeździłem tak około miesiąc i w pewnym momencie objawy całkiem ustały, nic nie było słychać ani czuć. Niestety po kolejnym miesiącu objawy wróciły i prezentują się tak: Ruszenie bez gazu na skręconych kołach w prawo(w lewo nic nie hałasuje)- Ruszenie na prostych kołach - Załączam filmy bo może ktoś już kiedyś taki dźwięk słyszał i będzie wiedział coś więcej. Podejrzewałem przegub zewnętrzny i powiedziałem to nawet mechanikom, ale oni nie potrafili tego jednoznacznie stwierdzić a nie mam pieniędzy na metodę prób i błędów Objawy według mnie jednak na to wskazują (stuk przy kołach skręconych tylko w prawo), ale kręciłem się na parkingu w kółko w jedną i drugą stronę z niemałą prędkością i nic wtedy nie hałasowało. Poza tym czy przegub mógłby się magicznie "naprawić" i przestać dawać objawy przez miesiąc? Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam[/TD] [/TR] [/TABLE]
  2. Witam, od pewnego czasu w moim Seicento 900 daje się usłyszeć nieprzyjemne zgrzytanie podczas ruszania, lecz występuje ono tylko przy ruszaniu i tylko w deszczowe dni. Z wnętrza ma się uczucie jakby dochodziło ono z okolic półosi, jednak tam wydaje się być wszystko ok. Niedawno wymieniałem sprzęgło, więc jego usterka raczej odpada... Jakieś pomysły? Zaznaczam, że w suche i ciepłe dni wszystko jest ok.
×