Twój pojazd: seicento
Od kiedy prawko: 2005
Wysłany: 2011-08-22, 09:58
piotrek30 napisał/a:
Najciekawsze na allegro jest to, ze statystycznie rzecz biorąc 90% kierowców to niepalące kobiety po 60-tce, które mają po dwa lub trzy samochody. A wypadków praktycznie nie ma, bo w zasadzie jak mogłyby być jak robi się średnio 5, max 10 tysięcy kilometrów rocznie : )
jeśli chodzi o allegro, to jestlogiczne wytłumaczenie: w społeczeństwie jest wiecej kobiet iż mężczyzn, społeczeństwo sie starzeje, akcja antypapierosowa działa ("palenie zabija" czytasz na paczce, albo "twoj lekarz pomoże ci rzucic palenie"), benzyna droga więc jezdzi się komunikacja miejską (stąd tylko 5 tyś rocznego przebiegu) hehe
hehehehe coś w tym jest!!! ja też kiedyś się męczyłem ze swoim złym wyborem dlatego postawiłem teraz na Volvo-niezawodne auto i już nie muszę jeździć komunikacją miejską -mając auto
no nieźle, ja mijałem niedawno na drodze taką "brykę", nie wiem jak on w ogóle jeszcze jechał. Ja nie mam przekonania do marki Ford, wydaje mi się że są najsłabsze.
Twój pojazd: Volvo
Wysłany: 2011-12-07, 11:05
Ale okaz Volvo, ciekawe do czego był używany w swoich latach świetności. Wygląda nieco jak auto militarne, ale równie dobrze mógł być samochodem górskiego pogotowia ratunkowego.
_________________ ------------------------------------
Przedstawiciel Volvo na Forum.