kicker
Głos Ludu :P

Twój pojazd: rower
Od kiedy prawko: 2012
|
|
Dynia470

Twój pojazd: Dirt Bike125
Od kiedy prawko: 2012
|
Wysłany: 2010-02-08, 23:28
|
|
|
Wiejskich zmian może i nie jest dużo, lecz należy też zauważyć, że każda zmiana w tym aucie to WT - może dlatego jest ich mało . Tak czy inaczej auto jak dla mnie to auto po wiejskim tuningu przez duże ''W'' ! Po prostu jedna wielka, 4 kołowa, jeżdżąca na gazie - PORAŻKA. Ten bad look to mistrzostwo świata - pierwszy raz w ogóle coś takiego na oczy widzę. Lecimy dalej ... Odpadająca siatka tuningowa w wlocie na masce, to domyślam się tak specjalnie zrobione ? No i oczywiście sam wlot, też jest przepiękny. Zderzak przód zostawię bez komentarza, ale chyba każdy się domyśla, że nie za bardzo przypadł mi do gustu . Napisałeś, że wiejskich zmian jest mało, więc po zobaczeniu pierwszej fotki, myślałem, że to tylko przód został poddany profesjonalnemu tuningowi. Ależ skąd ! Tył też jest przepiękny. Brudny, jak błoto tłumik robi dobre wrażenie - widać, że każdy element tego auta jest dopieszczony. Chociaż, szczerze mówiąc, do tłumika nic więcej nie mam, bo sam też lubię jak auto ładnie warczy - lecz tutaj, podejrzewam, że jest to sama końcówka tłumika, a reszta seryjna - więc ładnie to pewnie nie brzęczy (chociaż od auta w gazie a w dodatku 90 km - kibice z remizy raczej ryku silnika się nie spodziewają ). No i znowu mamy siatkę tuningową - niestety tylko u góry zderzaka, bo na dole albo zabrakło kasy, albo kumple z remizy wyrwali, zresztą sam dół zderzaka, też nie jest w perfekcyjnym stanie - więc to, że nasz wiejski właściciel tego auta, zaszedł burakom za skórę jest całkiem możliwe. Z boku niestety, nie ma się czego przyczepić - nic nie zostało zmienione, a felgi akurat bardzo mi się podobają... Ten połysk polerki, na rancie felgi wygląda bardzo atrakcyjnie . Z przodu pęknięty klosz kierunkowskazu - następna oznaka po kolegach z remizy. W środku również nie zostało nic zmienione i szczerze mówiąc trochę się zawiodłem brakiem tjuningowych, dywaników z czerwonym smokiem na środku . No ale po co zmieniać coś co jest ładne ? Drewniana tapicerka i babcine pokrowce fotelów, przecież idealnie pasują do auta o tak sportowym charakterze - za to wielkie brawa dla właściciela, bo widać, że dla niego nie wszystko co tuningowe jest piękniejsze od serii (ma chłopak styl ). No i to jest niestety już koniec opisu tej rakiety gazowej.
Trochę się rozpisałem, ale naprawdę było o czym pisać . Właściciela zapraszam do udziału w Top 10 WT - z takim pojazdem, miejsce na podium ma raczej w kieszeni |
| Ostatnio zmieniony przez Dynia470 2010-02-08, 23:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
Bart3kk
Studentas

Twój pojazd: Kia Rio 1.4
Od kiedy prawko: 2006
|
Wysłany: 2010-02-09, 09:55
|
|
|
| Nooo perełka polskiego tuningu. Ta maska, ten badlook hahahah ,ten przód to po prostu kosmos, oczywiscie podtlenek gazu ,super wydech, pokrowce z misia w sam raz dla emerytów. Lakier na zderzakach poodpadał , te auto to masakra ,za 4000 to ja już wolę zadbanym tico od emeryta jeździć. |